CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

"Wahai Tuhanku, berikanlah ampun dan kurniakan rahmatMu"



Friday, June 25, 2010

Basikal ohh basikal


Salam..

Citer pasal basikal ni..dah dekat 20 tahun dah aku tidak berbasikal..kali terakhir waktu aku tingktan 3..pgi sekolah agama naik basikal ..kira2 5 km jugk jauhnyer..dulu2 siap angkt kaki lagik bila turun bukit...itu zaman dulu2...hehehe

Nak dijdikkan citer minggu leps aku n hubby beli basikal..konon nak beriadah n bersenam..since kitorg bila berjogging ni..buat sakit kaki..so...cycling pun ok kot.. hari Ahad tu aku n hubby pun berbasikallah ..konon nak round sampai ILIM tu..hehehe..first time aku bwk..basikal tu goyang2..hahaha..aku xleh control balancing dia..apalagik kena gelak ngan hubby n anakku...aku bwk jugk..tpi sampi nak naik bukit lepas petronas..aku dah give up..tenaga aku mcm xder..nak kayuh pun tak boleh..last2..aku ckp ngan hubby..pgi sorng2..aku patah balik..lepas tu aku bwk basikal round kat playground depn umah aku...hahaha...jadiklah...tulah ingat tenaga mcm dolu2..ha..ambik ngko..last2 aku cyling ngan anak2 aku..best jugak...kira ada aktiviti jugklahh..

This weekday mungkin ke Putrajya kot...kat sana kurang sikit bukit..hehehe..frenzz..x mau joint???

No comments:

Post a Comment