CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

"Wahai Tuhanku, berikanlah ampun dan kurniakan rahmatMu"



Thursday, October 14, 2010

sakit tekak...sore throat..


Assalammualaikum,,,


Masuk ni dah hari ke 3, aku batuk, mula2 ingat ok, minum air masak banyak2, tpi mlm tadi rasa perit sangat, telan ubat belen2 dlm freezer tu, tpi bila bgun pagi, aku batuk sampai sakit perut n kepala rasa meong2 ajer....

Last2 kul 10. lebeh tadi pgi le klinik kat bawh tu, bukn jauh pun, skrg senang, sakit ajer , pgi ajer. No excuses lah kalu sakit tu...dijadikkan bila jumpa doc, aku ckplah aku skit tekak n kepala pusing, tpi doc tu periksa tekak aku dri jauh ajer, nampk ke doc? aku ni ada TB ke????, mcm tak ikhlas ajer, nak periksa, tak penah le, spnjg aku sakit, doc threat mcm tu, hai doc2...kalu tak sihat lagik, malas lagik aku nak jumpa balik doc nie...nama dia doc. H....., aku blacklist kan doc nie...senaang kan, jumpa doc lainlah...

Hai nasib2x,

3 comments:

  1. erm...h? doc baru ker? setau saya dr maisarah yang suke treat patient mcm bawak disease..pandang dari jauh n pegang sket2..aik dah ada pengikut ke pulak? isk iskk padehal kitanih bawak income kat dia..tak patut tul

    ReplyDelete
  2. doc lama, biasa akk jumpa doc ni, ok ajer, ni tgok dri jauh ajer...Pusrawi ni makin lama makin teruk lah service dia...

    ReplyDelete
  3. haha..saya tau dah...doktor haniah kan? aik kenapa plak dia jadik macm tu..rasanya xpernah pulak dia treat patient mcm tuh kan..isk isk...mcm2

    ReplyDelete