CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

"Wahai Tuhanku, berikanlah ampun dan kurniakan rahmatMu"



Wednesday, August 18, 2010

WP1 vs WP2


Assalammualaikum....

Masuk hari ni dah 8 hari kita berpuasa sempena Ramadhan ne...syukur alhamdullillah masih dipanjgnkn umur untuk menjalani ibadah di bulan yang mulia ini. Tahun lepas aku tak dapt berpose, yelah bersalin dalam 3 hb Ramadan....sedih jugak tak dpt jaga makn dan minum anak2 dan suami waktu diorang berbuka dan bersahur......

Okeh, nak dipanjngkn cerita, seblm ni aku masuk kerja pukul 8.00 pagi n blik 5.00ptg, tpi utk Ogos dan September nie aku tukar le wktu bekerja msuk 7.30pagi n balik 4.30 ptg...ingat balik cepat bolelah masak2 n balik awal ni bole elak jaln jammmm ..... huhhuhu.....tpi........................................

Sejak aku tuko waktu...wawwwwaaaawaaaawaaaa....dari 1hb till 18hb ogos...yang hijau adalah 4 kali ajer...............yang lain semua merahhhhhhhhhhhhhhhh...7.31, 7.32, 7.36......................bla2x
huwaaaaa......aku kluar adalh dlm kul 6.40 pagi...tpi jaln memang byk kereta...yg paling aku hangin tuhhh....aku dah sampai dah jln tun razak...dah nmpk bngn perkim...tpi pak POLISI pulak dok jaga jalan...siap tahan lane kitaorg bagi lane jlan lain jalan dulu............waaaaaaaaaaaa tensionnnya, lama pulak tu adalah dalm 5 minit......PAK....tak payhlah dok tahan kereta, tak jamm pun kat depan tuuuuu....bulan pose ni..baik dok kat balai tuuu....pelik coz seblum nie dah lama jugak pak POLISI nie tak blok jalan...aisshhhh..hanginnnyaaaa.....

Kesimpulannyaa frenzz, aku memang tak bole masuk wp1 ni lahhh, coz my head dah di 'tune' ngan wktu 8.00 pagi, asal nak kluar rumah , ada ajer yg terlupa...nak susukn Izzwanlah...lupa gosok bajulah............etccc...jadik kena bersabolah byk2...tadi aku kluar dekat 6.35 pagi sampai kul 7.24 ...agaknya kena kluar kul 6.00 kot baru ok...tpi mata aku tak berapa awaslah bila memandu dlm gelap...ngantuk pulak tu...nak hilngkan ngantuk sampai aku ambik air, letak kat mata..aarhh..lega sikit...kalu ngantuk jugak...kena simbah kot...hehehe..alassan tak mor gi kerja tuhhh...heheheh,,,,,common keep up the good workkkk....

Salam

2 comments:

  1. hihi..mcm2 kesah ekk..saya stick up dengan wp3, disebabkan hubby saya nak ke bazar ramadhan, so dia pergi kerja naik motor n saya naik kereta..semalam best la alhamdulillah sebab jalan clear..saya sampai rumah pkul 6.10..sebab ikut loke yew..ikut jalan istana kompom pkul 6.30 baru sampai...dugaan2

    ReplyDelete
  2. tunggu pulak bila 2 weeks akan dtg nihh...bibik tak ada....apalah nak jadik...hopefully bole...nnti karang ada org gelak besarrrr.....

    ReplyDelete